top of page

Managed telefonie

Maatwerk telefonie oplossing

Tegenwoordig bellen we via het internet VoIP – Voice over IP of IP Telefonie. Binnen bedrijven en organisaties is de behoefte om te bellen via een bedrijfstelecom platform nog steeds behoorlijk aanwezig. Want het is handig om een dag en nachtstand te hebben, te kunnen doorverbinden of doorschakelen in plaats van voicemail.  Daarnaast willen we meer services geïntegreerd hebben zoals kunnen bellen met het kantoornummer vanaf je mobieltje. Maar ook van een telefoongesprek naar een meeting kunnen schakelen. 

Hierom kies je managed telefonie

Met onze kwaliteit zorgen we ervoor dat het goed werkt en blijft werken. Zonder zorgen gewoon kunnen werken.

Kwaliteit

We komen bij je langs en zorgen voor de complete installatie zodat je er direct mee aan de slag kan gaan. Mocht er iets onverwachts overkomen, dan staan wij voor je klaar met een oplossing.

Installatie & service

Maatwerk is ons vakgebied. We bieden de complete oplossing aan met integratiemogelijkheid. Elke situatie is anders en maakt het voor ons leuk.

Maatwerk & integratie

We denken met je mee, inventariseren en kijken naar de mogelijkheden. Op basis van onze analyse spelen wij in en sturen waar nodig.

Meedenken

01

Platform die bij jou past

We werken met verschillende bedrijfstelecom platforms die veilig in een datacenter draaien. Het is helemaal afhankelijk van jouw bedrijf en jouw wensen welk platform het beste past. Daarom bekijken wij samen met jou welke het beste past.

02

Doorschakel functie

Bij het niet beantwoorden of na kantooruren kan het telefoongesprek worden doorgeschakeld naar een andere medewerker, mobiel, centrale of voicemail.

03

SIP Trunk

We bieden diverse mogelijkheden om de ISDN lijnen te vervangen door een SIP Trunk. Afhankelijk van jouw business kunnen we verder kijken dan alleen Nederland en zeer interessante aanbiedingen maken voor onbeperkt bellen naar nationale en internationale bestemmingen. De SIP Trunk maakt gebruik van je huidige telefooncentrale waardoor je kosten kan besparen op de maandelijkse bedragen.

04

Centraal communicatie platform

Het inkomende telefoonverkeer wordt geregeld voor meer mensen in een belgroep. Dit regelt ook het uitgaande telefoonverkeer van personen en afdelingen.

05

Vaste telefoonnummer

Bellen en gebeld worden met een vast zakelijk telefoonnummer is veel professioneler dan een 06-nummer. 

bottom of page