top of page

Leer ons kennen

IPCloud is een totaalaanbieder & begeleider van de best passende oplossingen in ICT en telecom voor organisaties en bedrijven in Nederland. Slimmer werken door samenwerking is daarbij het devies: werken met alle betrokkenen – zowel intern als extern – om jouw onderneming optimaal te laten presteren. Dus een hogere productiviteit, meer werkplezier en meer business.

Wij werken samen met diverse specialisten voor bijvoorbeeld beveiliging, werkplekbeheer en herinrichting van kantoren. Daarnaast werken we ook samen met partners die er zijn voor de gebruikers door bijvoorbeeld training of persoonlijke begeleiding.  Zo bieden we het complete plaatje en is succes het logische gevolg. Onze maatwerkoplossing is altijd inclusief een goed gesprek, een vragenuurtje en helder antwoord op de situatie.

Wij voelen ons verantwoordelijk en gaan door waar anderen stoppen. Dus zijn wij er ook gewoon nog misschien wel juist vooral – na de deal voor support en service. Wij staan klaar om jou slimmer te laten werken.

Onze visie.

Werken is meer dan inhoud en medewerkers – de omgeving is een cruciale factor geworden. Daarom is leren met en van elkaar essentieel. Soms positief en mooi, soms taai en lastig.

Wij geloven dat samenwerken de enige wijze is om toekomstige ontwikkelingen bij te kunnen houden of zelf te kunnen inzetten. Professionaliteit ligt niet bij een persoon, maar bij een team van professionals die samenwerken. Zij kunnen de complexiteit en hoeveelheid informatie samen aan, vertrouwen op elkaar dankzij ICT en vormen zo een geheel: een organisatie die werkt!

Wij zien dat de markt steeds verder verandert: kantoren veranderen in experience centers met meetingrooms; vaste werkplekken worden flexibel en veel mensen werken hybride. Klanten willen via diverse kanalen communiceren en zaken doen. Daarom wil jij grip houden en tegelijkertijd klanten blijven boeien en binden. 

Om dit te realiseren speelt de alsmaar ontwikkelende technologie een belangrijke rol. Deze ontwikkelingen gaan echter zo snel dat het lastig is om ze bij te houden, laat staan om een zorgvuldige keuze voor jouw bedrijf te maken. Dan is het goed om de hulp van IPCloud in te schakelen.

We nemen verantwoordelijkheid.

We hebben ons aangesloten bij de Great Business Prosperity Community. Dit geweldige initiatief zorgt ervoor dat we uit de omzet van onze projecten bomen laten planten in landen waar dat het meest perspectief biedt.

We bieden oplossingen voor efficiëntere werk- en reistijd; medewerkers hoeven niet altijd naar kantoor of klanten. Dat is beter voor het milieu. Maar er is meer nodig. Daarom zijn wij aangesloten de Great Business Prosperity Community . 

De Great Prosperity Community heeft inmiddels ruim 550.000 bomen laten planten in 10 landen. Dit betekent ruim 5.500 werkdagen en meer dan 6.000 ton CO2 reductie.

01

Kennismaking

We beginnen onze kennismaking met een goed gesprek. Wat doe je als bedrijf, waar ben je trots op en zijn er nu bepaalde zaken waar je tegenaan loopt?

In dit gesprek vinden we het belangrijk dat jij ook een goed gevoel over ons krijgt.

02

Inventariseren

We kijken samen naar de mogelijkheden, huidige situatie en toekomstige plannen. Hiermee creëren wij een helder beeld waar we vervolgens uitgebreid over gaan brainstormen. Onze overtuiging is dat inspiratie resulteert in de best passende oplossing.

03

Strategie

Na de inventarisatie ontstaat een visie en strategie om uiteindelijk daar te komen waar je wilt zijn of staan. Wij kijken samen naar een duidelijke planning hoe we het kunnen volledig realiseren.

04

Realisatie

Na de opdracht gaan we aan de slag. Veel communicatie om alles op het juiste moment zo efficiënt te laten plaatsvinden. Programmering en installatie zijn daarom voor ons makkelijkere stappen.

05

Begeleiding

Tijdens en na installatie hebben we de gebruikers al geïnformeerd en kunnen ze zich verheugen op een mooie oplossing. We lopen iedereen af om er zeker van te zijn dat de nieuwe oplossing ook echt werkt. Bij de één zullen we wat sneller klaar zijn dan bij de ander. Het is belangrijk dat iedereen blij wordt.

06

Support

We trekken na oplevering de deur niet achter ons dicht. We zijn bereikbaar voor alle punten of vragen. Op afstand kunnen we het project monitoren, updaten en onderhouden. We kunnen veel op afstand doen, en komen graag langs als het op afstand niet lukt.

Ontdek het team

CEO & Partner

Luuk de Haan

Marketingmanager & Uitvoering

Luca de Haan

Office manager

Audrey de Haan 

Contact beheer

Marjan Methorst

bottom of page