top of page

Zakelijke internet verbinding

De internetverbinding van A tot Z.

In de wereld van internet bieden we vrijwel alle verbindingen aan zoals internet, data en IPVPN. Van VDSL tot zakelijk glasvezel, en kabel internet tot draadloos straal. Wij staan klaar met de perfecte oplossing. We inventariseren de mogelijkheden op locatie en vragen naar de bedrijfsprocessen, de wensen en huidige situatie. Zo vinden we samen altijd de beste verbinding.

Hierom kies je de verbinding

Met onze kwaliteit zorgen we ervoor dat het goed werkt en blijft werken. Zonder zorgen gewoon kunnen werken.

Kwaliteit

Mocht er iets onverwachts gebeuren dan staan we voor je klaar en trekken we snel aan de bel. Transparantie is waar wij voor staan.

Service

Maatwerk is ons vakgebied. We bieden de complete oplossing aan. Elke situatie is anders en maakt het voor ons leuk.

Maatwerk

We denken met je mee, inventariseren en kijken naar de mogelijkheden. Op basis van onze analyse spelen wij in en sturen waar nodig.

Meedenken

01

Glasvezel internet

Glasvezel is een betrouwbare oplossing met gegarandeerde bandbreedte en supersnel internet. Toch zijn er nog veel mogelijkheden binnen glasvezel die de prijs per maand enorm kunnen beperken. Als het beter kan, moet je beter doen.

Als je al gebruik maakt van glasvezel, dan is de kans groot dat je een snellere verbinding kunt krijgen voor hetzelfde geld of zelfs tegen een betere prijs.

02

DSL-verbinding

De vertrouwde verbindingen met een hoge download en beperkte upload snelheid. De afstand naar de wijkcentrale is wel van invloed op de snelheid. Tegenwoordig zijn er nieuwe technieken die de snelheid behoorlijk stimuleren.

03

Kabel internet

Het is nog niet mogelijk om glasvezel te gebruiken. Een kabelverbinding is een goed alternatief voor glasvezel. Dit gaat via de coax-kabel naar het bedrijf toe. Ook hier zijn vaak meerdere abonnementen mogelijk. 

04

Straal verbinding

In sommige gevallen is het niet mogelijk om een glasvezel, kabel of een DSL-verbinding te gebruiken Via straalverbinding kan je zonder enige verbinding met een kabel in de grond goed internet creëren voor het bedrijf. 

05

IP VPN

Een beheerd netwerk waar alle locaties aan gekoppeld worden. Soepel, makkelijk en veilig. En zeer geschikt voor de hybride werker. We bieden de mogelijkheid voor een eigen privé netwerk. Handig en veilig als je meerdere vestigingen aan elkaar wilt koppelen en gebruik wilt maken van een bedrijfsapplicatie. Centraal in het IPVPN netwerk kan gebruik worden gemaakt van een Cloud Firewall met ontsluiting naar het internet. 

06

Mobiele router

Een simpele oplossing voor beperkt gebruik is het werken met een 4G/5G router op locatie. Ook handig als de glasvezelverbinding nog op zich laat wachten. Of juist als backup voor een DSL verbinding.

bottom of page