top of page

Oplossingen

Wij bedenken, wij creëren, wij zorgen

IPCloud is een totaalaanbieder. Wij kunnen ervoor zorgen dat de organisatie geheel zorgeloos kan werken. Implementatie en organiseren van de juiste uitvoeringen is ons vakgebied. Wij staan open voor jou.

Wat we doen

01

Internet verbinding 

In de huidige digitale wereld is zakelijk internet onmisbaar. Wij zorgen voor een internet verbinding, wifi en beveiliging van het bedrijfsnetwerk.

02

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie is een belangrijk aspect om bereikbaar te blijven en om in contact te komen met je klanten. Wij zorgen voor bijpassende abonnementen, telefoons en beveiliging die aan de wensen voldoet. 

03

Bedrijfstelefonie & hardware

In contact blijven met je klanten moeten we op een zorgvuldige manier doen. Wij zorgen voor bijpassend platform met functies CRM, chatten en bellen. De hardware zoals een headset is hierop een aanvulling om goed te kunnen bellen.

04

Beveiliging bedrijfsomgeving

Beveiligen van bedrijfsgevoelige informatie moet een prio zijn voor de organisatie. Zo ondersteunen we het bedrijf met software om dit te kunnen waarborgen.

05

Werkplekken

We creëren de plek waar de organisatie naar verlangd. Dit heeft eisen en wensen. Zo ontwerpen, bouwen en leveren we de perfecte werkplek met de juiste hard- en software.

06

Vergaderruimtes

Het houden van digitale vergaderingen met de juiste hard- en software is key. Zo ontwerpen en leveren wij de complete oplossing om de perfecte vergaderruimte te creëren.

bottom of page