top of page

Mobiele abonnementen

Keuze vrijheid en integratie met mobiel om flexibel te zijn

We bieden alle mogelijke abonnementen van alle providers zoals KPN, Vodafone en ODIDO. We willen voor iedere voorkeur een oplossing kunnen bieden zonder afhankelijk te zijn van één partner. Om deze reden zijn we aan de slag gegaan met het kijken naar het perfecte abonnement. We zijn daarom trots dat we echt voor iedereen een maatwerk oplossing kunnen bieden.

01

Maatwerk abonnement

Ieder persoon binnen het bedrijf heeft eigen wensen en voorkeuren. Daarom is het belangrijk dat we hierop goed afstemmen. We kijken naar de wensen en spelen hierop in met een bijpassend abonnement. Zo betaal je niet te veel en heb je het juiste abonnement voor elke medewerker.

02

Complete ontzorging

We ontzorgen de oplossing compleet. We installeren, programmeren en passen de wensen toe die er zijn. Mocht er iets niet helemaal lekker lopen met het abonnement, dan blijven wij je aanspreekpunt en gaan we aan de slag.

03

Vrije keuze en flexibiliteit

We staan niet achter een vaste partner. Iedereen heeft namelijk een eigen voorkeur. Wel kunnen we sturen in welk abonnement beter past. 

Flexibiliteit in abonnementsvorm. Je hebt niet altijd hetzelfde datapack nodig. Je abonnement moet kunnen meebewegen.

04

Mobiele beveiliging

We hebben de mogelijkheid om je telefoon extra te beveiligen en te managen. Gewoon zorgeloos je werk kunnen doen.

05

Mobile device management

Als mobiel werken binnen de organisatie goed geregeld is, zorgt mobile device management ervoor dat dit veilig kan worden beheerd. Gemakkelijk, want bedrijfsapplicaties worden centraal gepusht naar de diverse apparaten. En mocht er iets gebeuren, denk aan verlies of diefstal, dan kan het apparaat op afstand worden vergrendeld.

bottom of page