top of page

Microsoft Teams Phone

De oplossing afstemmen op de organisatie

Veel organisaties werken al met Teams. Microsoft biedt in de basis al een breed spectrum aan mogelijkheden om slimmer samen te werken. Het is handiger om dan ook de telefonie te koppelen.

Microsoft Teams kan je op verschillende manieren koppelen aan telefonie. Het is verstandig om met ons samen te bepalen op welke manier je dit het beste kunt doen. Daarbij kijken we naar nu en naar straks. 

Kortom simpel in gebruik en in beheer, gewoon vanuit je laptop of mobiel.

Hierom kies je voor Teams Telefonie

Met onze kwaliteit zorgen we ervoor dat het goed werkt en blijft werken. Zonder zorgen gewoon kunnen werken.

Kwaliteit

We komen bij je langs en zorgen voor de complete installatie zodat je er direct mee aan de slag kan gaan. Mocht er iets onverwachts overkomen, dan staan wij voor je klaar met een oplossing.

Installatie & service

Maatwerk is ons vakgebied. We bieden de complete oplossing aan. Elke situatie is anders en maakt het voor ons leuk.

Maatwerk

We denken met je mee, inventariseren en kijken naar de mogelijkheden. Op basis van onze analyse spelen wij in en sturen waar nodig.

Meedenken

01

Teams integratie met telefonie

Met Microsoft Teams Phone integreer je telefonie naadloos in je Microsoft Teams omgeving. Bellen en gebeld worden met collega's, klanten en externe relaties doe je voortaan vanuit dezelfde interface waarmee je al communiceert en samenwerkt in Teams.

02

Flexibel

Bellen kan via de Teams-app op je desktop, laptop, tablet of smartphone. Verder biedt het ook de flexibiliteit aan om het telefoongesprek over te schakelen naar een meeting, handig als je elkaar toch nog even digitaal wilt zien. 

03

Overzichtelijk

Alle communicatie, inclusief telefoongesprekken, is gebundeld in één centrale hub. 

 

Bellen via Teams is net zo eenvoudig als een Teams-bericht sturen.

bottom of page