top of page

Zoom Platform

Slimmer samenwerken met Zoom

Tegenwoordig willen we het beste van twee werelden. Vrijheid waar we werken, wanneer en hoe. Ook uiteraard met het behoud van persoonlijk contact. Deze oplossing geeft het beste van twee werelden, zodat je verbonden kan blijven. Teams of andere contacten kunnen blijven samenwerken en persoonlijke interactie blijft gewaarborgd. Gemakkelijk met de complete oplossing van Zoom.

Hierom kies je voor Zoom via IPCloud

Met onze kwaliteit zorgen we ervoor dat het goed werkt en blijft werken. Zonder zorgen gewoon kunnen werken.

Kwaliteit

We komen bij je langs en zorgen voor de complete installatie zodat je er direct mee aan de slag kan gaan. Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan staan wij voor je klaar met een oplossing.

Installatie & service

Maatwerk is ons vakgebied. We bieden de complete oplossing aan. Elke situatie is anders en maakt het voor ons leuk.

Maatwerk

Naadloze integratie in de Office 365 omgeving. Ook is dit platform gebruiksvriendelijk en kan het team er makkelijk mee werken.

Integratie 

01

Virtuele vergaderingen 

Zoom Meetings brengt teams samen met face-to-face video-interacties, schermdeling, chat, ondertiteling en meer. De slimme en inclusieve videoconferentie functies geven je het vertrouwen dat je er op je best uitziet en klinkt en dat iedereen zich betrokken voelt.

02

AI Companion

Zoom AI heeft zijn intelligence tool omgedoopt in Zoom AI Companion. Deze realtime AI-assistent is gratis beschikbaar voor alle gebruikers met een Zoom licentie. De AI companion maakt samenwerken makkelijker en kan bepaalde taken uitvoeren zoals het genereren van notulen, actiepunten en het geven van vertalingen van deelnemers van een meeting. AI Companion is beschikbaar voor chat, whiteboard en mail. 

03

Team-chat

Zoom Team Chat is de plek waar gesprekken en samenwerking plaatsvinden buiten virtuele vergaderingen en telefoongesprekken. Stuur directe- of groepsberichten, houd teams op de hoogte en projecten in beweging met het delen van bestanden en videoberichten en maak plezier met collega’s met emoji’s en gifs.

04

Online whiteboard

Zoom Whiteboard biedt een samenwerkingsplatform waar teams kunnen brainstormen, plannen en leren. De permanente, virtuele whiteboard-interface maakt het voor teams gemakkelijk om voor, tijdens en na vergaderingen overal ideeën op te doen met notities, tekentools, commentaar en meer.

09

Voip-telefonie

Geef je eindgebruikers de mogelijkheid om te bellen met het gemak en de vertrouwdheid die ze kennen van Zoom-videovergaderingen. Met de intuïtieve beheerinterfaces van ons VoIP-telefoonsysteem kun je gemakkelijke zakelijke groepen en eindgebruikers beheren.

05

E-mail en agenda 

Breng al uw belangrijke communicatie en uw hele planning op één plek samen. Gebruik Zoom Mail en Zoom Calendar in dezelfde app als Team Chat, Phone, Meetings en meer.

Koppel Gmail of je Microsoft 365-account voor werk aan de Zoom-client, zodat je de bestaande e-mailprogramma en agenda kunt gebruiken naast Zoom Meetings, Team Chat, Whiteboard en Phone. Bespaar tijd en blijf geconcentreerd met de Zoom Mail- en Calendar-client, die zijn inbegrepen voor alle Zoom-gebruikers.

06

Virtuele werkruimtes 

De moderne werkruimten voor hybride teams, Zoom Rooms brengen HD-video samenwerking in elke ruimte – op kantoor, in het klaslokaal of thuis – en stellen deelnemers op afstand in staat om in realtime samen te werken. Eenvoudig een vergadering starten, een ruimte boeken en inhoud delen: Zoom Rooms bieden de conferentieruimte-ervaring.

07

Werkplek reservatie

Workspace Reservation is een innovatieve oplossing waarmee je teams flexibele werkplekken kunnen reserveren. Dit kan een open bureau zijn, een gepersonaliseerd Zoom-apparaat of Zoom-telefoon. Deze eenvoudig te gebruiken en te beheren oplossing zal je werkplekken moderniseren.

08

Planningsweergave

Software voor een planningsweergave is inbegrepen bij alle Zoom Rooms en vereenvoudigt de boekingservaring van een ruimte. Bekijk hoeveel mensen er in de ruimte zijn, of er een vergadering plaatsvindt, wanneer de volgende vergaderingen zijn of reserveer snel.

bottom of page