top of page

Google Platform

Slimmer samenwerken met Google workspace

Google Workspace is een all-in-one software pakket dat jouw bedrijf naar een hoger niveau brengt. Voor veel bedrijven is dit de oplossing omdat je alle benodigde software voor je bedrijf in één keer krijgt en nieuwe manieren van samenwerken mogelijk maakt. Bij Google is veiligheid een zekerheid. Google is een goed alternatief voor Microsoft en is te integreren met Zoom. En voor de MS365 liefhebbers geldt dat ook dit te integreren is. Zo heb je het beste van Google, Zoom en Microsoft.

Hierom kies je voor Google via IPCloud

Met onze kwaliteit zorgen we ervoor dat het goed werkt en blijft werken. Zonder zorgen gewoon kunnen werken.

Kwaliteit

We komen bij je langs en zorgen voor de complete installatie zodat je er direct mee aan de slag kan gaan. Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan staan wij voor je klaar met een oplossing.

Installatie & service

Maatwerk is ons vakgebied. We bieden de complete oplossing aan. Elke situatie is anders en maakt het voor ons leuk.

Maatwerk

Naadloze integratie in de Office 365 omgeving. Ook is dit platform gebruiksvriendelijk en kan het team er makkelijk mee werken.

Integratie 

01

Meet

Google Meet is een beveiligde videomeeting service van Google. Dit alternatief voor Zoom en Teams is voor meetings met enkele tot veel deelnemers te gebruiken. Het werkt naadloos samen met google mail mbt uitnodigen van deelnemers, en andere apps. Gemakkelijk alles in één met de communicatie en veiligheid van Google.

02

Documenten

Je kunt met Google – Documenten online samenwerken met collega’s of externen. Samen komen je verder en heb je een prachtig eindresultaat. Google – Documenten kan je ook bespreken in Google – Meet zodat je elkaar ook kunt zien en spreken. 

03

Spreadsheets

Maak online spreadsheets en werk in realtime en vanaf elk apparaat samen.

Met behulp van ondersteunende functies zoals SmartFill en formule suggesties kunt u sneller analyses uitvoeren met minder fouten. Ook kunt u snel inzichten verkrijgen door in simpele taal vragen te stellen over uw gegevens.

Sheets is heel handig verbonden met andere Google-apps die u gebruikt, zodat u tijd bespaart. Analyseer makkelijk Google Forms-gegevens in Sheets of gebruik Sheets-diagrammen in Google Slides en Docs. U kunt ook rechtstreeks via Gmail reacties beantwoorden en uw spreadsheets presenteren via Google Meet.

04

Presentaties

In de Google Workspace suite zit natuurlijk ook de mogelijkheid om presentaties te maken. Bij Google kan dit online samen zodat je realtime de feedback kunt zien en verwerken. Ook ontstaan er online nieuwe ideeën en dus wordt je presentatie nog mooier en completer.

Dankzij de gebruiksvriendelijke presentatieweergave, sprekernotities en live ondertiteling kan je je ideeën heel makkelijk presenteren in Presentaties. Je kunt zelfs rechtstreeks via Presentaties presenteren in Google Meet-videogesprekken.

09

Gmail 

De applicatie die voor velen populair is, en ook voor de zakelijke gebruiker veel te bieden heeft. Eenvoudig je inbox beheren, e-mails versturen en ontvangen. Gmail maakt ook gebruikt van slimme SPAM filters en innovatieve features.

Robuuste integraties

Houd contact met collega’s via Google Meet of Google Chat, stuur een uitnodiging in Agenda of voeg een actie aan uw takenlijst toe: u kunt dit en meer allemaal doen zonder Gmail te verlaten. Bovendien kunt u uw favoriete apps van derden koppelen in het zijvenster met add-ons voor Google Workspace.

05

Chat

Met Google – Chat krijg je al je werk gedaan. Je houdt realtime contact, maakt content, werkt samen. Maar dan veilig! Daarnaast kan volop je projecten soepeler laten verlopen met ruimtes om bestanden te delen, taken toe te wijzen, en te zoeken in de gespreksgeschiedenis.

06

Drive

Met Google – Drive heb je een krachtige cloud opslag waar je al je content op kunt plaatsen, delen, bewerken etc. Je hebt altijd en overal toegang tot je bestanden, zowel vanaf je computer als mobiele telefoon. Je kunt zelf bepalen hoe je, en met wie je bestanden deelt. Er is altijd voldoende opslag dankzij het gecentraliseerde beheer.

Bescherming tegen malware, spam en ransomware

Drive biedt versleutelde en beveiligde toegang tot jouw bestanden. Bestanden die met jou worden gedeeld, kunnen proactief worden gescand en verwijderd als er malware, spam, ransomware of phishing wordt gevonden. Drive is bovendien helemaal op de cloud gebaseerd, zodat jouw bestanden niet meer lokaal hoeft op te slaan en het risico voor uw apparaten minimaal is.

07

Agenda

De kalender van Google is gemakkelijk en eenvoudig in gebruik. Toch is deze kleine kalander tot van alles in staat en kan je gemakkelijk met collega’s één agenda beheren. De perfecte toevoeging voor de andere Workspace apps en werkt naadloos met andere apps van het platform. Zo koppel je bestanden, afspraken en vereenvoudig je communicatie met elkaar.

08

Gemini AI

Gemini is de AI-gestuurde assistent van Google, ingebouwd in onder andere Gmail, Documenten en Spreadsheets, met zakelijke beveiliging en privacy.

Zakelijke beveiliging en privacy

In Workspace liggen de privacy, vertrouwelijkheid en beveiliging van gegevens aan de basis van alles wat we doen. Met Gemini voor Workspace is het niet anders. Je kunt rustig werken in de wetenschap dat jouw interacties met Gemini privé en beveiligd zijn.

bottom of page