top of page

Netwerk beveiliging

Zekerstellen van bedrijfscontinuïteit.

Een veilig bedrijfsnetwerk betekent continuïteit. Vraag dat maar aan de organisaties waar het netwerk is gehackt. En toch zijn er nog velen bij wie het gevoel overheerst dat ‘dit ons niet zal gebeuren’. Voorkomen is écht beter dan genezen. Net als een goede back-up automatisch regelen.

 

We vinden dat verbindingen en veiligheid onlosmakelijk verbonden zijn. Wij bieden daarom advies op maat aan de hand van de wensen en eisen voor de bedrijfskritische processen. Door goede vragen te stellen, kunnen wij met een duidelijk antwoord komen. Een oplossing die past bij elke organisatie en beveiligingswens, zo werkt het.

Hierom kies je voor netwerkbeveiliging

Met onze kwaliteit zorgen we ervoor dat het goed werkt en blijft werken. Zonder zorgen gewoon kunnen werken.

Kwaliteit

Mocht er iets onverwachts gebeuren dan staan we voor je klaar en trekken we snel aan de bel. Transparantie is waar wij voor staan.

Service

Maatwerk is ons vakgebied. We bieden de complete oplossing aan met installatie. Elke situatie is anders en maakt het voor ons leuk.

Maatwerk & installatie

We denken met je mee, inventariseren en kijken naar de mogelijkheden. Op basis van onze analyse spelen wij in en sturen waar nodig.

Meedenken

01

Veiligheid centraal plaatsen

Door middel van software voor pc en telefoon word er veel data gemonitord. Er staat een team 24/7 klaar die samen werkt met AI waardoor er gemakkelijk analyses gemaakt kunnen worden. Door middel van de samenwerking van deze componenten word er op tijd ingegrepen voordat er iets kan gebeuren. De analyse staat klaar zodat er gekeken kan worden wat er mis is gegaan. 

02

Sophos partner

Sinds 2020 zijn wij partner van Sophos. We vinden het belangrijk dat verbindingen en mobiele apparaten veilig werken. Om deze reden zijn wij in partnerschap gegaan met Sophos. Zij staan bekend om de ervaring rondom veilig werken. 

​Actieve netwerkbeveiliging is verkrijgbaar als een schaalbare service met een prijs per maand in plaats van dure investeringen.

Om hier een goed beeld hierbij te kunnen krijgen laten wij doormiddel van een demo alle zaken zien die voor het bedrijf belangrijk zijn. Vraag ons advies voor meer informatie. 

bottom of page