top of page

Zoom Telefonie

De volgende stap met bedrijfstelefonie

Tegenwoordig willen we het beste van twee werelden. Vrijheid waar we werken, wanneer en hoe. Ook uiteraard met het behoud van persoonlijk contact. Zoom Phone bied je het beste van twee werelden. Met Zoom Phone heb je een complete telecom cloud oplossing om volop in business te blijven. Met ruim 7 miljoen gebruikers, en nog steeds groeiende, kunnen we met een gerust hart zeggen dat dit een geweldig platform is. Als je het eenmaal gebruikt, wil je er niet meer vanaf.

Hierom kies je voor Zoom telefonie

Met onze kwaliteit zorgen we ervoor dat het goed werkt en blijft werken. Zonder zorgen gewoon kunnen werken.

Kwaliteit

We komen bij je langs en zorgen voor de complete installatie zodat je er direct mee aan de slag kan gaan. Mocht er iets onverwachts overkomen, dan staan wij voor je klaar met een oplossing.

Installatie & service

Maatwerk is ons vakgebied. We bieden de complete oplossing aan. Elke situatie is anders en maakt het voor ons leuk.

Maatwerk

We denken met je mee, inventariseren en kijken naar de mogelijkheden. Op basis van onze analyse spelen wij in en sturen waar nodig.

Meedenken

01

Gecentraliseerd beheer

Eenvoudig toevoegen van nieuwe gebruikers of instellingen aanpassen van bestaande gebruikers kan met de Zoom Portal.

Terugkijken naar gespreksinformatie, gesprekskwaliteit, overzicht van alle gebruikers kan allemaal met de gecentraliseerde Zoom Portal.

02

Alle communicatie vanuit één platform

Zichtbaar voor je collega’s en relaties dat je in een meeting zit. Zoom werkt overigens op je mobiele telefoon met IOS of Android, laptop, desktop & tablet. En je kunt ook kantoortelefoons koppelen. Chat, meetings en telefonie aan elkaar verbonden.

03

Veilig- & betrouwbaar

Zoom levert veilige HD-Audio kwaliteit met betrouwbaarheid en servicekwaliteit op beste niveau om ervoor te zorgen dat elk gesprek perfect verloopt. Met inmiddels 6,5 miljoen gebruikers wereldwijd op Zoom Phone kunnen we met een gerust hart zeggen dat Zoom een veilige keuze is.

Zoom laat bedrijfstelefonie soepel integreren met je mobieltje zodat je makkelijk kan bellen en gebeld worden met je kantoortelefoonnummer, en kan doorverbinden waar je ook bent. Van een telefoongesprek kan je ook makkelijk naar meeting schakelen. Dat is de kracht van Zoom.

04

Cloud telefonie voor hybride workforce

Met Zoom Phone heb je alle voordelen van cloud telefonie, zolas kosteloos bellen binnen je eigen netwerk en de mogelijkheid om vaste telefoonnummers buiten het kantoor te gebruiken. Een perfecte oplossing voor thuiswerkers en hybride workforce.

05

Belkosten nationaal en internationaal inclusief

Zoom Phone biedt verschillende service mogelijheden om binnen Nederland en ook 74 andere landen zonder belkosten te kunnen bellen of gebeld worden.

bottom of page