top of page

Wifi netwerk

Wifi netwerk voor bedrijven

De interne verbinding voor het wifi netwerk is essentieel binnen elk bedrijf. Zo is het belangrijk om een goede dekking te hebben, maar ook dat het gewoon goed werkt. Haperingen en onveilig internet verkeer wil je voorkomen. Je wilt gewoon dat dit goed geregeld is.

Daarom wifi van IPCloud

Met onze kwaliteit zorgen we ervoor dat het goed werkt en blijft werken. Zonder zorgen gewoon kunnen werken.

Kwaliteit

Mocht er iets onverwachts gebeuren dan staan we voor je klaar en trekken we snel aan de bel. Transparantie is waar wij voor staan.

Service

Maatwerk is ons vakgebied. We bieden de complete oplossing aan met installatie. Elke situatie is anders en maakt het voor ons leuk.

Maatwerk & installatie

We denken met je mee, inventariseren en kijken naar de mogelijkheden. Op basis van onze analyse spelen wij in en sturen waar nodig.

Meedenken

01

Bedrijfsnetwerk inregelen

Naast een goede internetverbinding moet natuurlijk ook het interne bedrijfsnetwerk goed ingeregeld worden. Bekabeld is nog altijd het beste, maar ook draadloos via een Wifi netwerk is een logische toevoeging. En dan niet alleen voor alle gebruikers maar ook voor de gasten. Dit moet natuurlijk veilig en snel gaan. 

02

Wifi beveiliging

We zorgen ervoor dat de verbinding veilig blijft om op te werken zodat niet iedereen hier toegang tot heeft. Op basis van de wensen maken wij hierin een keuze hoe het bedrijfsnetwerk veilig ingeregeld kan worden. 

bottom of page