top of page

Microsoft Teams Platform

Slimmer samenwerken met Microsoft Teams

Met Microsoft Teams kunnen gebruikers bestanden delen en samenwerken aan projecten met collega’s zowel binnen als buiten een organisatie. Je kunt op deze manier toegang geven tot bepaalde Teams, bepaalde SharePoint sites en Online Office onderdelen aan externen. Communicatie kan via e-mail, chat en videomeeting. Daarnaast zijn er mogelijkheden om ook de bedrijfstelefonie te koppelen hieraan.

Hierom kies je voor Microsoft via IPCloud

Met onze kwaliteit zorgen we ervoor dat het goed werkt en blijft werken. Zonder zorgen gewoon kunnen werken.

Kwaliteit

We komen bij je langs en zorgen voor de complete installatie zodat je er direct mee aan de slag kan gaan. Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan staan wij voor je klaar met een oplossing.

Installatie & service

Maatwerk is ons vakgebied. We bieden de complete oplossing aan. Elke situatie is anders en maakt het voor ons leuk.

Maatwerk

Naadloze integratie in de Office 365 omgeving. Ook is dit platform gebruiksvriendelijk en kan het team er makkelijk mee werken.

Integratie 

01

Microsoft Teams

Het programma om collega’s samen te laten werken. Via de platform kunnen collega’s met elkaar chatten, videobellen, bestanden delen of samenwerken aan een document. Gemakkelijk en veilig in de omgeving van Microsoft, misschien zelf al hoe je het gewend bent. 

02

Microsoft Teams Phone

Bellen met Teams is een toevoeging op de standaard Teams omgeving waarin inmiddels steeds meer bedrijven en organisaties het gebruiken. Hiermee kan je bellen naar externe telefoonnummers en gebeld worden op je eigen telefoonnummers. Integreer je Voip oplossing in Teams en vereenvoudig je communicatietools. 

03

Microsoft Office 

bekende programma’s voor het werken in de omgeving van Microsoft zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Alle programma’s die het werken op kantoor of thuis een stuk gemakkelijker maken. Gewend met de kwaliteit en veiligheid van Microsoft.

04

Microsoft Onedrive

Tegenwoordig maken we veel gebruik van online opslag, ook wel clouddiensten genoemd. Onedrive heeft altijd de opgeslagen documenten bij de hand. Of dit nu via de mobiele telefoon gaat of via de computer. Bestanden kunnen gedeeld worden in één omgeving voor het bedrijf en beveiligd alle zakelijke documenten. 

bottom of page