top of page

Echo Urban Desgin

Het Project

In 2015 zijn we in contact gekomen met Nathalie. We hebben een leuk gesprek samen gehad. Na dit gesprek zijn we tot de conclusie gekomen dat er ruimte was voor verbetering binnen de vaste telefonie. Ook waren er aandachtspunten bij de internetverbinding die ze gebruiken voor de werkzaamheden die ze verrichten. 

Aan het begin van 2024 hebben zij de keuze gemaakt om zich te vestigen op een andere locatie. Ze hebben het groothandelsgebouw verlaten en zijn naar een andere locatie binnen Rotterdam centrum vetrokken. Belangrijk dat ook hun glasvezelverbinding en telefonie op de nieuwe locatie weer werkt. 

Binnen IPCloud zijn we snel gaan handelen. We hebben ervoor kunnen zorgen dat ze op de tijdelijke locatie kunnen genieten van onze glasvezelverbinding dit gepaard met een tijdelijk contract. Ook hebben we ervoor gezorgd dat op de nieuwe locatie de telefonie en glasvezel weer werkt als gewoonlijk. Met deze oplossingen hebben we de organisatie gesteund in de situatie en zo hun werkzaamheden flexibel gesteld. 

Locatie

Rotterdam Centrum

Bedrijf

Echo Urban Design

bottom of page