...

Badtimestories.nl is een initiatief van Maureen Kamphuis die met vier andere verhalenvertellers de eenzame en/of ongeruste Nederlander thuis een hart onder de riem steekt.

Op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 mei 2020 zijn de verschillende verhalenvertellers van 21.00 uur tot 0:00 uur live te beluisteren. 

Gezocht werd naar een partij die voor deze dagen een telefonie oplossing kan optuigen met 085 nummer, keuzemenu, wachtrijen, en gekoppeld aan een handige app op de mobiele telefoon van de verhalenverteller om alles in goede banen te leiden. 

IPCloud hoorde het initiatief aan en wilde hen graag helpen. Inmiddels staat er een mooie telecomoplossing klaar om hen gedurende 3 dagen  van dienst te zijn. 

“IPCloud was meteen bereid om mee te denken over ons initiatief. We zijn snel geholpen met een mooie oplossing, die perfect paste bij onze wensen voor onze voorlees-beleving. We wilden iets waarbij privacy gewaarborgd was, maar wel met gebruikersgemak voor alle bellers. Wij zijn blij dat we met IPCloud kunnen werken.”

Maureen Kamphuis,
Me&Maureen Experience Design

Wil je ook een mooi, spannend of grappig verhaal horen? Ga dan naar Badtimestories.nl en maak een keuze.

Bij RTLnieuws werd het door een redacteur al uitgeprobeerd, bekijk hier de video (wel even doorscrollen naar de onderkant van de pagina).

Heb jij ook een korte termijn oplossing nodig, en wil je niet gelijk vast zitten aan allerlei abonnementen?
Neem contact op en we denken graag met je mee om het mogelijk te maken.

WhatsApp chat
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.