...
Work & Meet

Google Platform

Work & Meet

Google platform

Slimmer samenwerken met Google Workspace

Ontdek alle voordelen van één pakket van Google

Google Workspace is een all-in-one software pakket dat jouw bedrijf naar een hoger niveau brengt. Voor veel bedrijven is dit de oplossing omdat je alle benodigde software voor je bedrijf in één keer krijgt en nieuwe manieren van samenwerken mogelijk maakt. Bij Google is veiligheid een zekerheid. Google is een goed alternatief voor Microsoft en is te integreren met Zoom. En voor de MS365 liefhebbers geldt dat ook dit te integreren is. Zo heb je het beste van Google, Zoom en Microsoft.

Google Workspace
Google

Meet

Google Meet is een beveiligde videomeeting service van Google. Dit alternatief voor Zoom en Teams is voor meetings met enkele tot veel deelnemers te gebruiken. Het werkt naadloos samen met google mail mbt uitnodigen van deelnemers, en andere apps. Gemakkelijk alles in één met de communicatie en veiligheid van Google.

Google

Documenten

Je kunt met Google – Documenten online samenwerken met collega’s of externen. Samen komen je verder en heb je een prachtig eindresultaat. Google – Documenten kan je ook bespreken in Google – Meet zodat je elkaar ook kunt zien en spreken. 

Google

Spreadsheets

Maak online spreadsheets en werk in realtime en vanaf elk apparaat samen.

Met behulp van ondersteunende functies zoals SmartFill en formulesuggesties kunt u sneller analyses uitvoeren met minder fouten. Ook kunt u snel inzichten verkrijgen door in simpele taal vragen te stellen over uw gegevens.

Sheets is heel handig verbonden met andere Google-apps die u gebruikt, zodat u tijd bespaart. Analyseer makkelijk Google Forms-gegevens in Sheets of gebruik Sheets-diagrammen in Google Slides en Docs. U kunt ook rechtstreeks via Gmail reacties beantwoorden en uw spreadsheets presenteren via Google Meet.

Google

Presentaties

In de Google Workspace suite zit natuurlijk ook de mogelijkheid om presentaties te maken. Bij Google kan dit online samen zodat je realtime de feedback kunt zien en verwerken. Ook ontstaan er online nieuwe ideeën en dus wordt je presentatie nog mooier en completer.

Dankzij de gebruiksvriendelijke presentatieweergave, sprekernotities en live ondertiteling kan je je ideeën heel makkelijk presenteren in Presentaties. Je kunt zelfs rechtstreeks via Presentaties presenteren in Google Meet-videogesprekken.

Google

Chat

Met Google – Chat krijg je al je werk gedaan. Je houdt realtime contact, maakt content, werkt samen. Maar dan veilig! Daarnaast kan volop je projecten soepeler laten verlopen met ruimtes om bestanden te delen, taken toe te wijzen, en te zoeken in de gespreksgeschiedenis.

Google

Drive

Met Google – Drive heb je een krachtige cloud opslag waar je al je content op kunt plaatsen, delen, bewerken etc. Je hebt altijd en overal toegang tot je bestanden, zowel vanaf je computer als mobiele telefoon. Je kunt zelf bepalen hoe je, en met wie je bestanden deelt. Er is altijd voldoende opslag dankzij het gecentraliseerde beheer.

Bescherming tegen malware, spam en ransomware

Drive biedt versleutelde en beveiligde toegang tot jouw bestanden. Bestanden die met jou worden gedeeld, kunnen proactief worden gescand en verwijderd als er malware, spam, ransomware of phishing wordt gevonden. Drive is bovendien helemaal op de cloud gebaseerd, zodat jouw bestanden niet meer lokaal hoeft op te slaan en het risico voor uw apparaten minimaal is.

Google

Agenda

De kalender van Google is gemakkelijk en eenvoudig in gebruik. Toch is deze kleine kalander tot van alles in staat en kan je gemakkelijk met collega’s één agenda beheren. De perfecte toevoeging voor de andere Workspace apps en werkt naadloos met andere apps van het platform. Zo koppel je bestanden, afspraken en vereenvoudig je communicatie met elkaar.