Code invoegen:

Over Ons

Meer samenwerking, meer efficiëntie, meer omzet.

Service met een hoofdletter ‘S’

IPCloud biedt organisaties uit het MKB complete ontzorging op het gebied van werken vanuit de Cloud. Wij geloven dat uw organisatie daar enorm profijt van heeft: flexibiliteit, integratie en optimale bereikbaarheid / communicatie met uw relaties en collega’s. En last but not least, het werkt ook nog eens voordeliger c.q. levert u meer business.

Binnen het MKB hebben we de afgelopen jaren al veel ervaring opgebouwd en wij kunnen voor ieder type organisatie een oplossing op maat bieden. Wij beloven u een enorme verbetering en kostenbesparing ten opzichte van nu. 

Wij kijken nadrukkelijk verder dan het product. Het moet u uiteindelijk helpen bij uw bedrijfsvoering, dus wij leveren de oplossing die bij u past.

Service betekent voor ons aandacht besteden aan de huidige en gewenste situatie. Goed luisteren en inspireren om met elkaar een goede keuze te maken. Uiteraard nemen we ook de nota’s van alle ict & telecom onder de loep. Hier komen veelal al de eerste verbeteringen naar voren.

Service betekent ook dat we tijdens de implementatie overal aan denken. Geen losse eindjes, en gewoon alles regelen. Ontzorgen tot in de puntjes. Het betekent dus ook dat we die frankeermachine en dat inbraakalarm meenemen, vaak in samenspraak met de huidige leveranciers.

Service betekent eveneens dat we u en uw medewerkers helpen met de overgang naar het werken vanuit de Cloud. We staan iedere dag voor u klaar.

Onze missie

“Wij ontzorgen onze klanten met de cloudoplossingen die wij adviseren, implementeren en onderhouden, en die bijdragen aan beter samenwerken tegen de laagst mogelijke kosten.”

Ja, ik wil graag
een afspraak

WhatsApp chat