...
Over ons

Wij zijn IPCloud

Over ons

Wij zijn IPCloud

Echte oplossingen voor ieder bedrijf.

We luisteren, adviseren en ontzorgen.

Wie zijn we.

IPCloud is een totaalaanbieder & begeleider van de best passende oplossingen in ICT en telecom voor organisaties en bedrijven in Nederland.

Slimmer werken door samenwerking is daarbij het devies: werken met alle betrokkenen – zowel intern als extern – om jouw onderneming optimaal te laten presteren. Dus een  hogere productiviteit, meer werkplezier en meer business.

IPCloud werkt samen met diverse specialisten voor bijvoorbeeld Security, Werkplekbeheer en herinrichting van kantoren. Daarnaast werken we ook samen met partners die er zijn voor de gebruikers door bijvoorbeeld training of (persoonlijke) begeleiding.  Zo bieden we het complete plaatje en is succes het logische gevolg.

Onze maatwerkoplossing is altijd inclusief een goed gesprek, een vragenuurtje en helder antwoord op de situatie.

Wij voelen ons verantwoordelijk en gaan door waar anderen stoppen. Dus zijn wij er ook gewoon nog misschien wel juist vooral – na de deal voor support en service. Wij staan klaar om jou slimmer te laten werken.

Onze visie.

Werken is meer dan inhoud en medewerkers – de omgeving is een cruciale factor geworden. Daarom is leren met en van elkaar essentieel. Soms positief en mooi, soms taai en lastig.

Wij geloven dat samenwerken de enige wijze is om toekomstige ontwikkelingen bij te kunnen houden of zelf te kunnen inzetten. Professionaliteit ligt niet bij een persoon, maar bij een team van professionals die samenwerken. Zij kunnen de complexiteit en hoeveelheid informatie samen aan, vertrouwen op elkaar dankzij ICT en vormen zo een geheel: een organisatie die werkt!

Wij zien dat de markt steeds verder verandert: kantoren veranderen in experience centers met meetingrooms; vaste werkplekken worden flexibel en veel mensen werken hybride. Klanten willen via diverse kanalen communiceren en zaken doen. Daarom wil jij grip houden en tegelijkertijd klanten blijven boeien en binden. 

Om dit te realiseren speelt de alsmaar ontwikkelende technologie een belangrijke rol. Deze ontwikkelingen gaan echter zo snel dat het lastig is om ze bij te houden, laat staan om een zorgvuldige keuze voor jouw bedrijf te maken. Dan is het goed om de hulp van IPCloud in te schakelen.

Daarom IPCloud.

Oprecht betrokken

We willen graag de organisatie leren kennen om te snappen wat er écht nodig is.

g

Maatwerkoplossingen

Door ons brede spectrum aan producten en diensten bieden wij een complete oplossing dat voor jou helemaal werkt.

Optimale tevredenheid

We zorgen ervoor dat de technologie werkt en blijft werken, maar ook veilig en snel.

Teamleden.

Luuk de Haan

Oprichter IPCloud

Luca de Haan

Marketing manager