...
Verbinding 

Netwerk en beveiliging

Verbinding 

Netwerk en beveiliging

Zekerstellen van bedrijfscontinuïteit.

Een veilig bedrijfsnetwerk betekent continuïteit. Vraag dat maar aan de organisaties waar het netwerk is gehackt. En toch zijn er nog velen bij wie het gevoel overheerst dat ‘dit ons niet zal gebeuren’. Voorkomen is écht beter dan genezen. Net als een goede back-up automatisch regelen.

IPCloud vindt dat verbindingen en veiligheid onlosmakelijk verbonden zijn. Wij bieden daarom advies op maat aan de hand van de wensen en eisen voor de bedrijfskritische processen. Door goede vragen te stellen, kunnen wij met een duidelijk antwoord komen. En een oplossing die past bij elke organisatie en beveiligingswens. Zo werkt het!

Waarom kiezen voor actieve netwerkbeveiliging?

Wij denken met je mee

We helpen je in iedere situatie en denken richting de toekomst.

R

Complete beveiliging

We bieden de complete beveiliging voor het gehele bedrijfsnetwerk.

Onze kwaliteit

We zorgen ervoor dat het werkt. Belangrijk dat het snel en veilig blijft werken.

Levering en installatie op locatie

We komen graag bij je langs en zorgen voor de installatie en levering.

Actieve netwerkbeveiliging

Sophos Partner.

Actieve netwerkbeveiliging gaat verder dan het plaatsen van een firewall en wat virusscanners op de laptops. Er is een systeem nodig dat leert, zich aanpast, analyseert en ingrijpt.

Dan ben je voorbereid op mogelijke hackpogingen die tegenwoordig vanuit alle hoeken zoals email, sms & whatsapp opgestart worden.

Actieve netwerkbeveiliging is verkrijgbaar als een schaalbare service met een prijs per maand in plaats van dure investeringen.

WhatsApp chat