...
Work & meet

Microsoft platform

work & meet

Microsoft platform

Slimmer samenwerken met MS Teams

Ontdek alle voordelen van één pakket in Microsoft Teams

Met Microsoft Teams kunnen gebruikers bestanden delen en samenwerken aan projecten met collega’s zowel binnen als buiten een organisatie. Je kunt op deze manier toegang geven tot bepaalde Teams, bepaalde SharePoint sites en Online Office onderdelen aan externen. Communicatie kan via e-mail, chat en videomeeting. Daarnaast zijn er mogelijkheden om ook de bedrijfstelefonie te koppelen hieraan.

E

Gebruik Teams als de enige applicatie voor alle communicatie.

E

Naadloze integratie in de Office 365 omgeving.

E

Teams heeft één van de beste telefoon/desktop applicatie voor bellen en vergaderen.

E

Teams bellen is de ideale oplossing voor thuiswerkers en hybride werkers.

MICROSOFT

Teams

Het programma om collega’s samen te laten werken. Via de platform kunnen collega’s met elkaar chatten, videobellen, bestanden delen of samenwerken aan een document. Gemakkelijk en veilig in de omgeving van Microsoft, misschien zelf al hoe je het gewend bent. 

MICROSOFT

Teams Phone

Bellen met Teams is een toevoeging op de standaard Teams omgeving waarin inmiddels steeds meer bedrijven en organisaties het gebruiken. Hiermee kan je bellen naar externe telefoonnummers en gebeld worden op je eigen telefoonnummer(s). Integreer je Voip oplossing in Teams en vereenvoudig je communicatietools. 

MICROSOFT

Office

bekende programma’s voor het werken in de omgeving van Microsoft zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Alle programma’s die het werken op kantoor of thuis een stuk gemakkelijker maken. Gewend met de kwaliteit en veiligheid van Microsoft.

MICROSOFT

Onedrive

Tegenwoordig maken we veel gebruik van online opslag, ook wel clouddiensten genoemd. Onedrive heeft altijd de opgeslagen documenten bij de hand. Of dit nu via de mobiele telefoon gaat of via de computer. Bestanden kunnen gedeeld worden in één omgeving voor het bedrijf en beveiligd alle zakelijke documenten. 

WhatsApp chat