...
Work & Meet

Zoom platform

Work & Meet

Zoom platform

Ontdek alle voordelen van het Zoom platform.

work & meet apps

Slimmer samenwerken met Zoom

Tegenwoordig willen we het beste van twee werelden. Vrijheid waar we werken, wanneer en hoe. Ook uiteraard met het behoud van persoonlijk contact. Deze oplossing geeft het beste van twee werelden, zodat je verbonden kan blijven. Teams of andere contacten kunnen blijven samenwerken en persoonlijke interactie blijft gewaarborgd. Gemakkelijk met de complete oplossing van Zoom.

We denken met je mee

We inventariseren en kijken naar de mogelijkheden.

R

Oplossingsgericht

We bieden de complete oplossing aan.

Onze kwaliteit

We zorgen ervoor dat het goed werkt. Belangrijk dat het ook veilig blijft werken.

Zoom

Virtuele vergaderingen

Zoom Meetings brengt teams samen met face-to-face video-interacties, schermdeling, chat, ondertiteling en meer. De slimme en inclusieve videoconferentie functies geven je het vertrouwen dat je er op je best uitziet en klinkt en dat iedereen zich betrokken voelt.

ZOOM

AI Companion

Zoom AI heeft zijn intelligence tool omgedoopt in Zoom AI Companion. Deze realtime AI-assistent is gratis beschikbaar voor alle gebruikers met betaalde Zoom-accounts. De AI Companion maakt samenwerken makkelijker en kan bepaalde taken uitvoeren zoals het genereren van notulen, actiepunten en het geven van vertalingen van de deelnemers van een meeting. AI Companion is beschikbaar voor chat, whiteboard en mail. 

Zoom

Team-chat

Zoom Team Chat is de plek waar gesprekken en samenwerking plaatsvinden buiten virtuele vergaderingen en telefoongesprekken. Stuur directe- of groepsberichten, houd teams op de hoogte en projecten in beweging met het delen van bestanden en videoberichten en maak plezier met collega’s met emoji’s en gifs.

ZOOM

Online whiteboard

Zoom Whiteboard biedt een samenwerkingsplatform waar teams kunnen brainstormen, plannen en leren. De permanente, virtuele whiteboard-interface maakt het voor teams gemakkelijk om voor, tijdens en na vergaderingen overal ideeën op te doen met notities, tekentools, commentaar en meer.
Zoom

E-mail en agenda

Breng al uw belangrijke communicatie en uw hele planning op één plek samen. Gebruik Zoom Mail en Zoom Calendar in dezelfde app als Team Chat, Phone, Meetings en meer.

Koppel Gmail of je Microsoft 365-account voor werk aan de Zoom-client, zodat je de bestaande e-mailprogramma en agenda kunt gebruiken naast Zoom Meetings, Team Chat, Whiteboard en Phone. Bespaar tijd en blijf geconcentreerd met de Zoom Mail- en Calendar-client, die zijn inbegrepen voor alle Zoom-gebruikers.

ZOOM

Virtuele werkruimtes

De moderne werkruimten voor hybride teams, Zoom Rooms brengen HD-video samenwerking in elke ruimte – op kantoor, in het klaslokaal of thuis – en stellen deelnemers op afstand in staat om in realtime samen te werken. Eenvoudig een vergadering starten, een ruimte boeken en inhoud delen: Zoom Rooms bieden de conferentieruimte-ervaring.

Zoom

Werkplek reserveren

Workspace Reservation is een innovatieve oplossing waarmee je teams flexibele werkplekken kunnen reserveren. Dit kan een open bureau zijn, een gepersonaliseerd Zoom-apparaat of Zoom-telefoon. Deze eenvoudig te gebruiken en te beheren oplossing zal je werkplekken moderniseren.

ZOOM

Planningsweergave

Software voor een planningsweergave is inbegrepen bij alle Zoom Rooms en vereenvoudigt de boekingservaring van een ruimte. Bekijk hoeveel mensen er in de ruimte zijn, of er een vergadering plaatsvindt, wanneer de volgende vergaderingen zijn of reserveer snel.