...

Work & Meet

De ideale werkplek 

Thuiswerken of op kantoor, wat heb je nodig?

Bij het uitvoeren van je werk, heb je een goede werkplek nodig. Dit kan hybdride vanuit huis of op kantoor.  Laat ons je adviseren wat het beste voor je bedrijf kan zijn. 

Onze samenstellingen

Tegenwoordig is er veel keuze rondom de producten die je kunt gebruiken voor het maken van werkplek. Om deze reden hebben wij een samenstelling gemaakt van de beste producten die je kunt kiezen voor elk gewenste doel. Afhankelijk van de werkzaamheden, wensen en het budget hebben wij 3 samenstellingen gemaakt.

De samenstellingen kunnen in overleg aangepast worden aan jouw persoonlijke wensen. 

Goed werken

Het pakket wat nodig is om goed je werk te kunnen doen. Dit zijn de basis benodigdheden die je nodig hebt voor creëeren van een goede werkplek.

– Monitor

– Headset 

– Draadloze toetsenbord en muis 

– Videocamera 

Optimaal werken

Het pakket om optimaal te kunnen werken. Dit zorgt ervoor dat je meer ruimte hebt om te kunnen werken.  Dit kan handig zijn als er veel werkzaamheden gedaan worden waarbij meerdere pagina’s tegelijkertijd beschikbaar moeten zijn. 

– Monitor 34 inch 

– Draadloze headset 

– Draadloze toetsenbord en muis 

– Videocamera 

Professioneel werken

Het pakket voor professioneel werken. In deze samenstellingen wordt je compleet ontzorgt en creëer je hiermee de beste werkplek. Gecombineerd met de ultra-wide monitor kan het multi-tasken echt beginnen. 

– Monitor 49 inch

– Draadloze headset

– Draadloze toetsenbord en muis

– Videocamera

Advies of boek een advies gesprek

Offerte of maak een afspraak

WhatsApp chat