top of page

Mobiele telefonie

Mobiel voor zakelijk.

Gemakkelijk en snel geregeld via ons. We bieden de nieuwste mobiele telefoons en tablets. We helpen met het instellen van de telefoon of tablet zodat je direct ermee aan de slag kunt gaan. Daarnaast zorgen we ervoor dat dit optimaal beschermd is met een screenprotector en hoes. 

Hierom kies je voor mobiele telefonie van IPCloud

We bieden een ruim assortiment telefoons en tablets aan met aantrekkelijke prijzen.

Ruim assortiment

We komen bij je langs en zorgen voor de complete installatie zodat je er direct mee aan de slag kan gaan. Mocht er iets onverwachts overkomen, dan staan wij voor je klaar met een oplossing.

Installatie & service

We willen dat jij het apparaat goed kunt gebruiken zodat je er goed mee kunt werken. Belangrijk dat wij je uitleg geven.

Betrokkenheid

We denken met je mee, inventariseren en kijken naar de mogelijkheden. Op basis van onze analyse spelen wij in en sturen waar nodig.

Meedenken

01

Apple iOS Telefoons

iOS is het besturingssysteem van de iPhones. Deze software is het ‘kloppende hart’ van de iPhone, en het stuurt alles aan. iOS 17 is de nieuwste variant die beschikbaar wordt voor veel nieuwe iPhones, maar ook op veel oudere iPhone toestellen nog goed gaat werken. iOS biedt veel mogelijkheden om te bellen, videobellen, chat, mail en berichtenservice. Dit werkt dan vooral tussen iPhones en andere Apple apparaten onderling goed.

02

Android Telefoons

Android is een besturingssysteem dat vooral ontwikkeld is voor gebruik met smartphones en tablets. Het is zelfs het populairste besturingssysteem voor smartphones. Inmiddels wordt de software ook gebruikt voor televisies, smartwatches, camera’s, spelcomputers en zelfs auto’s. Het is een open source-platform. 

03

Tablets

Verhoog de productiviteit met een tablet voor zakelijk gebruik. Breid de tablet uit met een tablet hoes met toetsenbord en gebruik het toestel als een compacte laptop. Zo heb je onderweg en op kantoor altijd je agenda, notitieboek en laptop bij de hand. De alles in één machine.

04

Mobile device management

Als mobiel werken binnen de organisatie goed geregeld is, zorgt mobile device management ervoor dat dit veilig kan worden beheerd. Gemakkelijk, want bedrijfsapplicaties worden centraal gepusht naar de diverse apparaten. En mocht er iets gebeuren denk aan verlies of diefstal, dan kan het apparaat op afstand worden vergrendeld. Daarnaast betekent mobile device management ook optimale bescherming tegen hackers die middels linkjes op je bedrijfsnetwerk willen komen. Dat wil je heel graag tegenwoordig.

bottom of page