Code invoegen:

foto: Fenna de Jong

V2 Lab, een interdisciplinair centrum voor kunst en mediatechnologie, is gevestigd aan de Eendrachtsstraat in Rotterdam. V2 was al tijdje op zoek naar een nieuwe partner op het gebied van bedrijfstelecom. De huidige omgeving werkte nog maar beperkt en V2 had behoefte aan een nieuwe oplossing.
 

De telefonie en intercom bij V2_  zijn gelukkig weer in een topstaat.“

Michel van Dartel
Directeur V2_

IPCloud heeft na een persoonlijke kennismaking een voorstel gemaakt om de huidige omgeving te vervangen inclusief integratie met een nieuwe Video Intercom/deuropener. Zodra iemand belt aan de voordeur, verschijnt het beeld op de nieuwe IP telefoons. Men kan dan door op de ‘0’ te drukken de deur beneden openen.

Michel van V2 zegt hierover:
“Bij V2_Lab experimenteren we in samenwerking met kunstenaars veelvuldig met mediatechnologie, maar om die experimenten te laten slagen moet de infrastructuur van ons lab technisch juist goed op orde zijn. Na de bijzonder prettige samenwerking met IPCloud is de telefonie en intercom bij V2_ gelukkig weer in een topstaat.“

 

WhatsApp chat